Rapport från styresemöte 2/3-2020

Här kommer en rapport från det senaste styrelsemötet:
 
- Temperaturen i bastun. Styrelsen har inte sänkt temperaturinställningen i bastun trots att vi tidigare meddelat att vi skulle göra det. Vi har försökt logga värmen under en period men mätverktyget gick sönder pga hög värme...Vi följer upp bastutemperatur på lämpligt sätt och ber att få återkomma i frågan.
 
- Korgen i omklädningsrummet svämmar över av kvarglömda persedlar, först och främst handdukar. Vid städdagen senare i vår (18/4) kommer allt kvarglömt slängas/återvinnas och därefter kommer korgen tömmas med jämna mellanrum, troligtvis på fixarmåndagar.
 
- Vi har förstått att det varit problem med fakturorna per e-post och det är beklagligt. Vi har i nuläget ingen lösning på problemet med mail som hamnar i skräpkorgen och meningen är självklart inte att någon medlem lättvindigt ska bli utslängd ur klubben. I skrivande stund är det ca 70 medlemmar som inte har betalat.
 
- Apropå medlemmar, när vi fyller med nya medlemmar för att ersätta de som gått ur föreningen kommer detta att ske stegvis med ca 10 medlemmar åt gången. De nya medlemmarna kommer i samband med att de ansluts få en genomgång av föreningens regler och rutiner.
 
- Två ”Save the date”. 18/4 är det dags för vårstäd. 9/5 kommer det anordnas en vårfest i picknickformat. Gruppen för sociala aktiviteter återkommer med mer information.
 
- Vi påminner om årsmötet den 16/3. Ni som inte kan komma men ändå vill vara representerade vid mötet behöver ge en fullmakt till en annan medlem. Vi kommer senare i veckan lägga förtryckta fullmaktsblanketter i omklädningsrummet och om någon vill ha en blankett per e-mail så hör av er till info@fredhallsbadklubb.se
 
Det var allt för nu. Hoppas vi ses på årsmötet!
 
/Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter