Information från styrelsemöte 11/1

Fakturan för medlemskap 2021 har skickats ut. Glöm inte att öppna fakturan som pdf för information och verksamhetsberättelse. Det är viktigt att du betalar avgiften. De som inte betalt förlorar sitt medlemskap i badklubben och en ny medlem tas in. På förra årsmötet beslutades det att höja medlemsavgiften till 500 kr/år (bland annat till följd av kostnaderna för renoveringen av bastuhuset som genomfördes i år). Medlemmar som har svårt ekonomiskt kan söka om dispens för avgiftshöjningen hos styrelsen. Om du önskar att göra detta kan du maila en kort motivering till medlemsansvarig@fredhallsbadklubb.se.


Det är halt på bryggan framför bastuhuset. Det har satts upp infravärme för att motverka is, denna sätter du själv på med en timer i omklädningsrummet. Det ska även finnas salt och vid snö får man skotta. Just nu provas det även ut olika alternativ av halkskydd då bryggan är hal även vid plusgrader.


Regler om max fyra personer samtidigt i bastun och vid köbildning max 30 minuters bastu inklusive bad gäller fortsatt. För att undvika köbildning har därför bastun utökade öppettider till kl 22 alla veckans dagar. Detta gäller från och med 12/1.


Den 25/1 kl 18 är det medlemsmöte över zoom, mer information kommer.


Bada lugnt!

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-