Styrelsen informerar 190418

Ett första möte med den nya styrelsen har nu ägt rum.
Under mötet konstituerades den nya styrelsen formellt enligt förslag från valberedningen.
Hemsidan är nu uppdaterad med styrelseledamöternas ansvarsområden samt övriga funktionärer i föreningen. Hittas under fliken "om oss".
En årsplan har även upprättats med samtliga datum för Fredhälls badklubbs aktiviteter fram till nästa års årsmöte. 
Dessa datum går också att hitta under fliken "om oss".
Den första aktivitet som äger rum för klubbens medlemmar är Vårstäd den 4 maj klockan 10-12. Efter avslutat städ bjuder föreningen på korv.
Obs! Efter städdagen kommer korgen med kvarglömda saker i omklädningsrummet att slängas och hädanefter kommer denna korg att tömmas regelbundet i samband med fixarmåndagar.
Vi har det stora nöjet att meddela att badcaféet har blivit uthyrt i år och beräknas  öppna den 6 juni.
I år är det ca 40 st medlemmar som begärt uträde ur klubben/ inte betalat sin årsavgift. Dessa 40 platser har i dagarna erbjudits de personer som står överst i vår medlemskö. Dessa nya medlemmar kommer i samband med nyckelköp att få en introduktion i klubbens regler och rutiner.
Vi vill påminna alla som besöker bastun att anteckna er i loggboken. Detta är det enda sätt vi kan följa upp när bastun används. Extra viktigt att skriva in om ni badar på de utökade morgontiderna på tisdagar och onsdagar samt den utökade mixbastutiden då dessa är på prov och tas bort om de inte nyttjas.
Det var allt från oss för denna gången.
/Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter