Information från styrelsemöte 10 januari

Denna veckan skickas fakturan för 2022 ut. Med fakturan kommer även kallelse till årsmöte och verksamhetsberättelse. Eftersom vi har medlemsstopp och det är många som står i kö för att komma med i vår varma gemenskap är det viktigt att medlemsavgiften betalas senast på fakturans förfallodag. Om en avgift inte är betald innan detta datum skickas en påminnelse ut. Den som då inte betalt innan förfallodatum förlorar sitt medlemskap i badklubben och en köande kan istället erbjudas medlemskap.

Den 24 januari kl 19 är det dags för årets medlemsmöte. Precis som förra året hålls mötet via zoom, länk kommer. Missa inte chansen att ställa frågor m.m.

14 mars 2022 klockan 18.30 avhålls föreningens årsmöte. Styrelsens intention är att genomföra ett sk hybridmöte där det både finns möjlighet att närvara på plats och delta digitalt. Platserna för fysiskt deltagande kommer vara begränsade och är villkorade covid-vaccination. Styrelsen efterlyser nu någon medlem som har erfarenhet av föreningsmöten via länk med röstning digitalt som kan tänka sig att hjälpa till med ordnandet av detta. Hör gärna av er till fredhallsbadklubb@gmail.com.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter